BETINGELSER

  • ORDREBEKRÆFTELSE

Når du har afsendt din bestilling til os på mail modtager du en ordrebekræftelse på din mailadresse. Beløbet trækkets først på kortholders konto når ordren er afsendt. 

  • FORBEHOLD

Der tages forbehold for evt. fejl, prisændringer samt udgåede produkter ved enhver bestilling hos StrikhosB.dk

  • FLEXLEVERING

Når du som kunde hos StrikhosB.dk bestiller en eller flere varer og ønsker at vores leverandør/fragtmand stiller varen på et givent sted, så frasiger StrikhosB.dk sig ansvaret fra varen og ansvaret overgår til køber. Men du kan evt. også vælge en alternativ leveringsadresse (som f.eks. en arbejdsplads, hvor der normalt altid er bemanding på).

  • FRAGT

Alle varer hos StrikhosB.dk leveres gratis i Damnark ved køb af varer over kr. 700,-. Ved forsendelser til udlandet pålægges fragt.

Ved bestillinger under kr. 700,- pålægges et fragtgebyr på kr. 100,00

Kunden kan også selv afhente varen hos StrikhosB. Det eneste du skal gøre som kunde er, at skrive det i din mail til os. Så pakker vi din vare og mailer når den er klar til afhentning. Adressen til afhentning af varer er i butikken:

StrikhosB

Stefansgade 47

2200 København N

  • LEVERINGSTID

Den forventede leveringstid fremgår i bestillingprocessen og i din ordrebekræftelse. Er alle varer i din ordre på lager, så er leveringstiden på ca. 2-3 hverdage. Er leveringstiden længere eller hvis din ordre bliver forsinket, så får du altid besked via email. 

  • FORTRYDELSESRET

Du har fuld returret på alle varer købt hos StrikhosB.dk, når blot du returnerer varen i samme stand og mængde som du modtog den, samt medsender kvitteringen på købet. 

Hvis varerne ønskes returneret skal dette oplyses til StrikhosB.dk senest 14 dage fra varens modtagelse, hvorefter der er yderligere 14 dage til at sende varen retur.

Er du ikke interesseret i den vare du har købt betaler du selv for returneringen. Du kan også benytte dig af din returret ved at nægte modtagelse af varen på din bopæl.

Når varen er kommet retur til vores lager, kontrollerer vi varens stand. Hvis den returnerede vare findes i god stand og i rette mængde, returnerer vi det indbetalte beløb for varen på dit oplyste kontonummer.

Bemærk venligst, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

  • REKLAMATIONSRET

Når du handler hos StrikhosB.dk har du selvfølgelig 2 års reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden to måneder, vil reklamationen altid være rettidig. 

Når du ønsker at reklamere over et produkt, bedes du kontakte vores kundeservice pr. mail strikhosb@gmail.com eller pr. telefon +45 26296406.

 

Med venlig hilsen

StrikhosB